Sunday, March 15, 2015

Computer troubles.

Hej!
Nu har jag inte bloggat på länge eftersom jag skulle byta dator (OMG jag vet) och så funkade det inte och blablabla. Nu är den nya (ärvd av sambon) igång iaf och jag ska lägga in allt mitt gamla på den + alla nya bilder jag tagit den senaste veckan. Sen ska jag även lära mig lite photoshop när jag kommer över irritationen att denna datorn inte har mitt vanliga enkla program. Tills dess får ni en gammal bild från 2012 eller 2013 som jag gulligt nog hittade i en mapp sambon hade döpt till "snygging". That one asså.

Så här känner jag för krånglande datorer.

Jag hade kunnat skriva en del om det stora i att jag till slut bestämde mig för att pensionera min gamla dator som tjänat mig troget i 10 (!) år. Men kanske mer om det en annan dag. Nu funderar jag på hur jag ska kunna ge den ett nytt liv eftersom jag verkligen inte bara kan slänga den.

Idag ska jag på Syfestivalen i Malmö med min mamma! Det blir roligt :) Jag ska sticka dominorutor och brodera på ett riktigt najsigt projekt som ni ska få se snart :)

I've finally got my new computer running and will be returning to normal (sporadic still lol) posting shortly!
Toodels!

2 comments:

  1. 10 år!!! Tänk på att det är en massa flamskyddsmedel och annat shit i datorer, så det kanske är bäst att lämna till elektronikskroten ändå.. :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Hmm... Ja det är det kanske. Jag tänkte jag kunde göra smycken av kretskorten eller nåt :P

      Delete