Wednesday, May 6, 2015

Moments.

Hej!
Vi tar några såna där ögonblicksbilder tills jag orkar/har tid att sätta mig ner lite längre och göra lite ordentligare inlägg. Har ju fått ett stickning+sömnadsprojekt (ja jag har sytt!) färdigt men har inte fotat det.

Jag och mamsen var på Syfestivalen i Malmö för några veckor (månader?) sen. Jag köpte fett neutrala trådrullar men tänker att de nog kommer användas. En av dem har redan lagat sambons jeans.

Jag köpte också ett fint ullgarn som blir så fint när det är nystat. Plus ett lammullsgarn som luktar så gott så jag vill bara sätta fast det i ansiktet och andas alla andetag genom det. Mmm. Ull.

 En dag i början av april var vi ute och övningskörde. Jag har två lägen när jag övningskör: glädje eller skräck. Eller ja, så känns det i alla fall ibland. Här var jag nog så glad för bilen stod still haha.

Vi tog i alla fall bilen till skogen och jag ba "ta en bild på mina vantar".

Det är faktiskt min mamma som har tvåändsstickat dem till mig.

För ett par veckor sen fick jag feeling och försökte åtgärda en tavla som jag inte blev nöjd med. Kan ju inte bli fel med en massa papper va? Använde min braiga blockningsbräda gjorde jag också. Så kallad multi tasking.

Some moments the camera captured. Thread and yarn bought the Syfestivalen in Malmö, practise driving and snapping pics of my twined mittens. + some glue and paper crafting.

Toodels!

1 comment:

  1. Härliga bilder som vanligt. Längtar efter att få se den rödgråa tröjan färdig.

    ReplyDelete