Friday, April 29, 2016

Sleeping palace.

Hej!
Jag fick lust att måla naglarna för några dagar sen efter att jag hade kollat igenom min A England-kategori (så mycket fint!) och så tänkte jag att det vore najs att ha swatchar på alla. Så näst på tur blev denna fining. För övrigt finns det massor av nya A Englands men eftersom jag inte målar naglarna ofta nu känns det inte rimligt att köpa (plus att det är dyrare nu när det inte går att köpa direkt från dem...) Men jag suktar ändå lite! Till exempel så verkar den här kollektionen hur fin som helst.

Två lager av A England - Sleeping Palace. Så fint och lättmålat och najs, som vanligt.

Och så var det sol och jag ba holo time!!

Det är nåt visst med nagellack ändå.

A swatch of A England - Sleeping Palace. Two coats of purdyness :)

Toodels!

2 comments:

  1. Så snyggt! Fattar inte vad jag gör för fel när jag målar mina naglar men det spelar liksom ingen roll hur tunt lager jag än lägger, hur länge jag väntar på att det ska torka eller hur dyrt lack jag köper - det blir ALLTID kladdigt eller så flagnar det av efter en dag :(

    ReplyDelete
    Replies
    1. Tack du! Jag hade nagellack som ett av mina största intressen ett par år så jag har fått en del övning :> Om dina naglar är skadade under nagellacket så flagar det fortare. Jag brukar dessutom lägga lager nummer 1 typ på morgonen och sen nästa på kvällen eller dagen efter. Då är det verkligen helt torrt under och torkar fortare :) Men detta märket som jag har här är verkligen skitnajs, det blir aldrig snyggare målat med nåt annat märke.

      Delete