Monday, June 6, 2016

Weekly update, week 22.

Hej!
Fortfarande inget internet men jag kunde låna sambons mobil för att iaf lägga upp veckans slöjduppdatering. Hade varit tråkigt att missa det när jag gjort mer än 10 stycken på raken :) Förra veckan var en väldigt varm vecka så det blev inte alltför mycket gjort men lite hann jag med ändå. Nu i veckan blir det fullt fokus på att packa. Fast lite broderi kommer det nog hinnas med på kvällskvisten ;)

 Jag broderade färdigt det streckade stycket :) Det blev så himla snyggt! Sen fortsatte jag lite längst ner på ärmen men det var ett ganska drygt ställe att brodera på så jag bytte till längst upp istället.

Jag blev så glad för jag hittade en bortglömd loppispåse med melerade broderigarner så nu håller jag på med lila längst upp till vänster.

De sista kökshanddukarna tvättades och igår började jag klippa isär och nåla så att jag kan göra fler tvättlappar. Känns skönt att kunna använda de slitna handdukarna till nåt och så tror jag att vi kommer få användning för dem :) Jag har redan använt den förra laddningen till att vaddera kökspackning :P

Last week was a very hot one but I managed some embroidery and started making some more wash cloths from the remaining rugged kitchen cloths. This weekend we're moving to a new apartment so I'll see how much crafts I'll manage.

Toodels!

4 comments:

  1. Måste säga en gång till hur mycket jag älskar strecken du gjorde på framsidan. Superfint!

    ReplyDelete
  2. MEN WOOOOW alltså jackan blir ju helt amazeballs!

    ReplyDelete
  3. Jackan kommer att bli supersnygg, vilket annorlunda och snyggt broderi!!:) Inte dumt med hemmagjorda tvättlappar och ännu bättre när det är ett återbruk:)

    ReplyDelete