Saturday, July 9, 2016

One month to go.

Hej!
Det blir mycket gravidinlägg nu känner jag men det blev ju inte så många i början av graviditeten så ni får stå ut 8) Idag är det nämligen så att det är exakt en månad till beräknad förlossning! Så det tänkte jag förtjänar ett inlägg :)

Mage, vecka 35. Nu börjar det bli rätt tungt må ni tro! Blir trött i ljumskarna och ryggen om jag går mer än korta sträckor. I morse fick jag sitta ner och fylla i ögonbrynen haha :S Är fortfarande fascinerad över att resten av min kropp ser ut ungefär som vanligt. Känns liksom lite knasigt när jag har en så stor mage mitt i allt.

Tänk att jag har varit gravid i 35 veckor (nästan iaf, det är ju räknat från sista mensen) och att vi vetat om den lilla bebben i 30 veckor. Den lilla sparkande, hickande och förmodligen världssötaste bebben.

Magen växte en himla massa mellan vecka 20 och 25. Sen tyckte jag den avstannade lite. Fast mellan 30 och 35 hände det också lite grejjer hehe. Tycker det är så roligt med magbilderna, är glad att vi har effortat och fotat varje vecka :)

Och vi bara längtar och längtar men det är ju rätt mysigt det med.

Today it's exactly one month left til our baby is due. I'm so fascinated that my body looks almost the same as before, except for a giant belly in the middle 8) I can't wait to meet our new family member!

Toodels!

2 comments:

  1. Ihiiihi babybump! Tänk att det var en liten Idun där inne :) "den lilla sparkande, hickande och förmodligen världssötaste bebben"

    ReplyDelete
    Replies
    1. Ja asså jag kan inte alls fatta att det var hon!

      Delete