Monday, July 11, 2016

Weekly update, weeks 26 & 27.

Hej!
Här kommer äntligen en liten dos slöjd. Jag har inte skapat så mycket de senaste veckorna. Förmodligen pga gravidtrötthet och att jag tyvärr lätt kan bli yr av att halvsitta i soffan (= bästa stick/virk/broderi-positionen). Även datorsittande kan göra att jag får lite svårt att andas så jag försöker vara kvick med att publicera vid de tillfällena...

Och sen undrar jag bara hur bilderna ser ut för er? Eller om nån annan som bloggar på Blogspot har problem? Såg idag att alla bilder i mina inlägg är vänsterställda :S De ska ju vara centrerade. Nån som vet hur en kan åtgärda det? När jag redigerar inläggen ser de bra ut men sen är det fel när de är publicerade -.- Och så får jag visst extra mellanrum mellan bild och text. Suck!

En ensam liten ruta har jag färdigställt. Nu har jag 16 stycken vilket ju är ett jämnt antal och hade kunnat bli en filt. Men så är jag inte säker på om jag vill ha en kvadratisk filt. Och sen tänker jag att jag bara borde virka ihop allt så det blir en filt överhuvudtaget. Men först måste de blockas. Och så vill jag kanske ha den rektangulär ändå... Ja ni hör ju :P

 Blixtlåset på min ryggsäck hade ju gått sönder så först gjorde jag den här ypperliga lösningen. Jag sydde helt enkelt bara igen blixtlåset där det hade öppnat sig :P Sen spred sig myteriet till resten av blixtlåset så nu håller jag på att sy i ett nytt. I en annan färg! Blir faktiskt väldigt fint :) Hoppas på att bli färdig med det ikväll. Jag syr för hand och orkar inte med så mycket i taget eftersom jag får ont i fingrarna av att sy i så tjockt tyg.

Igår tog jag äntligen tag i byråprojektet. Sambon hjälpte mig att flytta allt till vardagsrummet så jag kunde sitta där och måla istället för att behöva bära ner allt till garaget. Här sätter jag tape på lådorna :) Hashtag älska tape.

 Sen frågade sambon om jag ville ha en progressbild och så klättrade han upp på armstödet på soffan :P That one asså!

De blev så himla fina! Idag ska vi skruva på handtag och sen är den färdig :) Efter att jag målat på lådorna målade jag två hyllplan från vår gamla bokhylla med samma färg, till ett annat projekt :)

The past two weeks have resulted in one finished granny square. I've also been mending my back pack. I'm currently changing the zipper so I can finally use it again! Yesterday I painted the drawers of a dresser, it's gonna look awesome! And I also painted two planks from our old book case, for another project :)

Toodels!

2 comments:

  1. Ska bli spännande att se slutresultatet! Och ang bilderna så tycker jag inte alls att de ser konstiga ut!

    ReplyDelete
    Replies
    1. :) nä nu ser de normala ut igen.. Så konstigt.

      Delete