Saturday, July 16, 2016

What I eat in a day # 2.

Hej!
Förra veckan fotade jag allt jag åt en dag. Först tänkte jag att det inte blev så rolig mat (eller bilder för den delen) så jag visste inte om jag skulle lägga upp det. Sen tänkte jag att det om inte annat är ett väldigt ärligt inlägg. Real life story liksom! Ibland blir jag hungrig på konstiga tider, ibland blir jag inte hungrig alls och ibland blir det alldeles för många mackor... Det blev även cirka 100 bilder eftersom jag måste äta cirka 100 gånger om dagen. Jag lägger även in tiderna för då blir det nästan som ett EFIT-inlägg (ett foto i timmen) hehe. Här är del 1.

09.14. Dagen började bra iaf! Jag gjorde smoothie på dessa ingredienserna + is och vatten. (Selleri, banan, gurka, päron, avokado, citron och hampaproteinpulver.)

09.34. Det tar lite tid att göra smoothie men det är det värt när en kan sitta i sin morgonrock och balansera glaset/burken på sitt barn. Plus har semester!

12.14. Sen åkte vi ut på äventyr dvs Hornbach och sen skogen. Skogen var min favorit av de två :P Jag hade gjort i ordning lite mellis -> vattenmelon + minicantaloupe.

12.21.

13.07. Sen åkte vi hem och blev superduperhungriga och var tvungna att äta något snabbt. Sambon hade fått för sig att han ville ha fiskbullar så han värmde några såna + kokade makaroner. Jag nöjde mig med makkisar men smakade faktiskt en fiskbulle som jag sen spottade ut i vasken pga smakade jättemkt kattmat :S Haha sorry alla fiskbullelovers!

13.25. Eftersom jag inte alls blev mätt var jag tvungen att äta två rostisar med smör, hibiskussylt och ost. Sylten fick jag av min syrra när jag önskade mig roliga matsaker. Den är god :)

16.09 åt jag mellis. Vaniljsoygurt med havrekuddar. Och så spelade jag patiens på sambons mobil. Mvh lätt för att fastna.

18.47 fotade jag min kvällsmat och insåg hur oaptitligt korv ser ut haha. Jag hade gjort supergod coleslaw på spetskål, morot, creme fraiche, litelite mayo och färsk hackad dill. SÅ GOTT! Och så nypotatis med smör + soyakorv eftersom vi äntligen hittade Anammakorv som är den jag gillar bäst :)

 20.56 var jag tydligen tvungen att äta igen och eftersom jag vid det här laget var rätt trött på't så blev det mackor i dålig belysning :P Denna gången med lemon curd under osten.

22.57 och ett glas havremjölk i sängen före läggedags. Måste ju få i mig nåt precis innan jag ska sova annars blir jag yr i bollen :/

Så där har ni min spretiga matdag! Ska bli skönt att kunna få plats med lite större kvantiteter i taget när bäbisen är utanför magen :) Misstänker att jag nog åt nån isglass också eftersom jag gör det nästan varje kväll men i så fall glömde jag fota den!

Everything I ate one day. I have to eat very often now that I'm pregnant which sometimes results in a lot of toasted bread lol.

Toodels!

2 comments:

  1. Gud så gott med dill i din coleslaw! Den idén måste jag sno någon gång :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Ja det var faktiskt en riktig hit! :) Och det var gott med både färsk och torkad.

      Delete