Sunday, August 21, 2016

8 years together.

Mitt i gravidbubblan, närmare bestämt i början av förra veckan firade han och jag 8 år tillsammans. För prick en vecka sen tog vi några bilder innan vi skulle gå ut och äta söndagslunch.


På själva årsdagen klädde vi upp oss och tog en tur till stan. Först blev det tapastallrik till lunch och sen åkte vi till Fredriksdal (äntligen!).

Jag har ju skrivit om det här magiska stället tidigare som visade sig från sin soligaste sida den dagen :) Grisarna låg och gonade i solen och skedade med varandra. Kanske en av de finaste sakerna en kan få se, skedande grisbarn. Sen fotade vi inget mer den dagen men på kvällen åt vi god mat och hade det gött, så som vi brukar!

Det är ganska knasigt att tänka sig att vi blev ihop när han var 19 och jag var 20. Egentligen tjuvstartade vår historia på nyårsafton -07 då jag upptäckte att den där killen som jag varit på samma fester som massor av gånger förut helt plötsligt blivit jättesnygg. Det blev inte så mycket mer med den saken dock eftersom jag flyttade till Uppsala den 2 januari. Under vårterminen hade vi lite kontakt på msn (åh msn!) medan jag försökte plugga och insåg att Skåneland ändå var där det hände. Den sommaren åkte vi ett stort gäng på festival och där nånstans i det äckligaste campet på Hultsfred började vår historia på riktigt. Jag kan liksom inte beskriva ordentligt hur glad jag är att jag lärde känna den här pärlan till människa och att han blev kär i mig med. Det är faktiskt det bästa som hänt mig.

Och nu är vi här, 8 år senare, och bara väntar på att utöka vår lilla familj med en person till. Jag älskar dig A!

4 comments:

  1. Men åh, vad fint! Stor grattis till er :)

    ReplyDelete
  2. Men nu då, tre dagars bloggtystnad. Hoppas det innebär att draken har kommit! :)

    ReplyDelete
  3. Åh så fint inlägg! Så kul att få ta del av andras historier. De ser alltid så olika ut.

    ReplyDelete