Wednesday, August 3, 2016

Our new coffee table.

Hej!
Vi har ett nytt soffbord! Och det är jättefint och hemgjort! Innan vi flyttade hade vi det här bordet som visserligen var mästerligt målat ;) men som började knaka i fogarna. Vi började leta efter ett nytt bord för flera månader sen men hittade aldrig något som var så som vi ville ha det. Antingen var det för lågt, för högt, för kvadratiskt eller hade bara en bordsskiva. Så vi började fundera på att bygga ett bord istället.

När vi flyttade gjorde vi oss av med det gamla bordet och hade tills för några dagar sen två provisoriska bord. Men nu har vi det här fina!

 I flera dagar slet han i garaget...

...och sen var det färdigt!

Vi ville ha ett stadigt bord (misstänker att någon kommer ståträna mycket här om ett tag) med två skivor. Och nu har vi det :) Benen är betsade och skivorna är oljade. Bonus på att det fortfarande luktar så där mysigt träslöjdigt.

Materialet gick på ungefär 500 kronor vilket jag tycker är väldigt överkomligt :)

Funkar utmärkt att både rita vid, dricka kaffe och äta. Och så känns det som att det är tillräckligt stort för att inte bli belamrat direkt ;)

 Men det allra finaste med det här bordet tycker jag nog är att det är min sambo som har gjort det till oss <3 Nu behöver vi aldrig köpa möbler igen! ;)

This is our new coffee table that the bf made :) I love it!

Toodels!

4 comments:

 1. Vilket himla smart sätt att lösa det på och jättefint byggt! Gillar också att det inte är en färg, ger en häftig känsla.

  ReplyDelete
  Replies
  1. Ja det blir mycket mer intressant med de svarta benen tycker jag :)

   Delete
 2. Snyggt jobbat. Jag tycker också soffbord är supersvårt. Här slutade det med att vi gjorde en vinst och förlust-beställning från Holland (som blev vinst, hurra).

  ReplyDelete
 3. Bordet blev ju perfekt.

  ReplyDelete