Monday, August 1, 2016

Weekly update, week 30.

God morgon!
Idag vaknade jag kvart i 6 och kunde inte somna om så jag gick upp tidigt. Tänkte jag kunde passa på att göra veckans slöjdrapport innan jag smyger in och väcker sambon. Idag har jag inget planerat och jag tycker ibland att det gör morgonen ännu mysigare. Framför allt när solen skiner in lite mellan hustaken och allt är helt tyst.

Förra veckan virkade jag ihop alla delar till filten och började på kanten. Jag har gjort nästan 3 varv men det blir kanske 1-2 varv till. Tycker det är snyggt med en rätt bred kant runt. Här får ni också en liten titt på vårt vardagsrum som snart har två nya möbler jag vill visa :)

Filten blir jag nog färdig med rätt snart och jag har börjat fundera en del på vad jag ska göra härnäst. Är himla sugen på att sticka iaf, så det blir en stickning. Förmodligen en kofta till Draken, känns najs att hinna lägga upp iaf innan hen kommer :) Lite sugen på att göra en färgglad i bomull, i stil med filten (blir så inspirerad av alla färger!) men vi får se. Till hösten och vintern behöver hen ju iaf yllekoftor... Det ska börjas i tid! ;)

Last week I finished joining all the squares and made almost three rows on the edging. I'm not sure how many rows I'll make. I like having the edging quite wide. And since this project is almost finished I'm thinking about what to make next. I'm leaning towards a knitted cardigan for the baby :)

Toodels!

4 comments:

 1. Åh håller så med! Morgonen kan vara så himla mysig att tassa runt i innan dagen liksom kommer igång på riktigt. Va mysigt det ser ut som du har det. Ser framemot att se filten sen! <3

  ReplyDelete
  Replies
  1. Ja och är det på vintern får jag alltid en sån julkalender-känsla. Kanske för att det var enda gången vi gick upp tidigare än vi behövde :P

   Delete
 2. Så mysigt med en höststickning! Jag behöver också gå igenom garnförrådet och fundera lite. Och underbar bild på dig! Här har du ju en perfekt om du ville uppdatera Om mig-kapitlet i högerspalten! Var det det tekniska med blogger eller själva formulerandet som kändes svårt?

  ReplyDelete
  Replies
  1. Tack :) Jag tänkte jag ville göra om hela utformningen på bloggen men orkar inte sätta mig in i koder och sånt meck :P

   Delete