Monday, September 26, 2016

Weekly update, week 38.

Hej!
Nu har jag så många projekt igång samtidigt så hälften kunde vara nog!

Jag har varit så frusen så jag la undan armvärmarna jag började på förra veckan och la upp till en tröja istället. Det ska bli någon slags amningströja med öppning för brösten. Vi får se hur det blir när jag kommer dit! Det är en väldigt ullig och mjuk lavendelfärgad historia från Klippan iaf :)

Men det tar ju ett tag att sticka en hel tröja så under tiden syr jag om en köpetröja i bomull. Den kommer nog bli min pyjamas :) Så här långt hann jag igår. Hoppas på att hinna göra färdigt den idag eller imorgon! Ska virka lite mer och sen göra knapphål + sy fast knappar. Tror det kan bli bra :)

Jag fotade inte den växtfärgade koftan nu men jag hade bara gjort några varv sen sist. Tycker inte om att ha så många projekt igång samtidigt eftersom det känns som att inget blir färdigt då... Amningskläderna är prio iaf, särskilt eftersom Drakens kofta är en rätt stor storlek. Borde dock lägga upp för en lite mindre också... :P

Last week I started another knit. It's going to be a nursing sweater. I also began altering a cotton sweater for the same purpose.

Toodels!

1 comment:

  1. Jag förstår precis dilemmat till att ha flera igång samtidigt. Så kul med alla idéer och skönt att känna att de är på gång samtidigt som det är svårt att färdigställa något. Det känns som jag alltid har några projekt för många i gång samtidigt och ändå vill jag starta upp minst tio till....

    ReplyDelete