Thursday, October 13, 2016

I heart second hand.

Vad får du för 49 spänn på loppis?

En sån här toppenfin tröja såklart! Jag tycker så mycket om den här tröjan (fast den inte är så amningsvänlig...) att den får ett eget litet inlägg :) Nu är ju bomullströjesäsongen i princip förbi men till våren kommer jag använda den massor! Och sen när jag inte ammar, ännu mer ;)

Draken var en riktigt sömnig liten guldnos och somnade sekunden jag tog upp henne i famnen. Mys <3

För övrigt är kjolen ett annat second hand-fynd. Känns så bra att jag utökar min garderob med kläder jag verkligen gillar :) Sist vi var på loppis köpte jag en jättebra grå yllekofta. Den kommer värma gott i vinter och passar till allt pga färgen :) För 59 kronor känns det ju alldeles extra bra!

Har ni gjort några bra fynd på sistone?

4 comments:

 1. Så himla fin! Jag har i princip bara tröjor + byxor eller tröjor + kjol som inte är gjorda för att amma i och tycker faktiskt att det funkar över förväntan. En får planera lite bara så att det alltid finns något under som täcker en bit av magen den här årstiden :)

  ReplyDelete
  Replies
  1. Ja klänning går ju bort ett tag till... Ja jag tycker det går okej men tröjan är ganska lång och lite bylsig så det blir lite korvigt över brösten. Föredrar linne som går att dra ner + kofta för det mesta :) Eller om det är varmt inget alls så vi kan ligga hud mot hud :)

   Delete
 2. Såg att du kommenterat hos Sandra och blev nyfiken så tänkte bara säga hej hej *emoji som vinkar*

  Fantastiskt fina bilder. Och vilken tjusig tröja sen! Kör amningstopp under så blir den amningsvänlig :)

  ReplyDelete
  Replies
  1. Tack! Jag försöker slippa köpa nya kläder om jag kan men jag har en del linnen som går att dra ner iaf :)

   Delete