Thursday, October 20, 2016

One photo a day, october.

Hej!
Jag kanske borde kallat den 6 photos in a week october men då pajjar jag ju serien. Jag klarade nästan att ta ett foto om dagen i en vecka. Och det känns ju helt OK! Det är ganska roligt med de här bilderna för de är så himla vardagliga. Det är ju så det är för oss nu, lite småstökigt för det mesta och inte så ordnat. Kameran används mest för att föreviga det otroligt gulliga barnet och det blir inte så mkt bloggmaterial. Men vi har det himla bra :)

Måndag och jag klippte håret på mig själv + insåg hur svårt det är att ta selfie med en fet systemkamera haha. Jag skrev ju i det här inlägget om hur najs det var att sambon äntligen klippt mig och att jag nu bodde med min frisör och så vidare. Meeen sen kom Draken och det blev liksom inte så många tillfällen där vi var "lediga" tillsammans + hade helt ostörd tid (inte så kul att behöva avbryta mitt i!). Så jag ba vill jag ha nåt gjort får jag göra det själv. 

OBS skulle avråda känsliga från att klippa kort hår på sig själva. Men jag är faktiskt rätt nöjd ändå. Framför allt är jag nöjd att jag är nöjd. Och att jag tydligen kan klippa en hyfsad frisyr på mig själv utan att kunna se :) Juste, jag kör vidare på water only, funkar bra än så länge :) Det här är det längsta jag gått utan att tvätta håret med annat än vatten, känns gött!

Tisdag och jag passade på att hänga tvätt samtidigt som jag hängde med Draken. Hon hade en av sina blöjfria stunder i gymmet och var nöjd med att mamma var en bit bort en stund :)

Onsdag och vi hade en mysig sovstund på förmiddagen.

Torsdag och jag och Draken åkte på vår största utflykt hittills! Vi styrde kosan mot Lund och hälsade på hennes Afi aka min pappa. Den här bilden tog han av oss på perrongen när vi skulle åka hem (och jag stal den så fräckt ;)) :) Jag var lite trött men glad! (och kolla vad fint vagnshänge pappan gjorde till Drakisen <3 örhängen, en gardinring och några röd cederrundlar håhå)

Jag har varit iväg och gjort lite saker med Draken och det har gått väldigt bra. Jag är så glad över det eftersom det gör att jag vågar ta mig ut ensam med henne. Innan hon föddes var jag ibland lite orolig över att det skulle vara för jobbigt för mig, att jag inte skulle orka. Jag var ju halvt sjukskriven pga utmattning när jag var gravid. Det är iaf så skönt att jag inte känner av de symtomen så mkt så att vi kan hitta på lite saker :) Och så vilar vi när vi behöver det!

Fredag och jag beundrade fruktkorgen som hade en bra mängd bananer. Många av dessa frystes sen in vilket är najs pga så länge sen jag hade frysta bananer! Däremot vettetusan vad vi ska göra med all chili (som vi får i vår grönsakslåda). Jag har inte varit sugen på stark mat och en del av dem klarade inte av att bli torkade :S

Lördag och det blev inget fotat. Men syster I aka moster I var och hälsade på :)

Söndag och jag kokade nappar. Det blir färre nappar för varje kokning känns det som :P De gömmer sig i alla skrymslen och vrår de små rackarna. Men kolla vad gullig kattnapp va! Draken kan ju inte ha för många kattattiraljer. 

Och det var den veckan det!

Almost one photo a day in october.

4 comments:

 1. Så söt kattnapp! Och frysta bananer är ju guld <3

  ReplyDelete
 2. Det där med nappar är märkligt. Det tycks finnas ett svart hål som de bara försvinner i :) Men efter att min yngsta slutade med napp, så dök det upp nappar här och var i något år efter.
  PS, det går att frysa chili, hacka den och frys in, skall du använda den i mat, går det bra att ta den direkt från frysen till grytan...

  ReplyDelete
 3. Tror att vi ger upp på nappar nu.. hon suger på ett finger ibland så hon blir nog en tumsugare.. :)
  Du blev jättefin i den längden på håret!

  ReplyDelete