Tuesday, January 20, 2015

Moments.

Hej!
Såna där ögonblick och vad jag haft för mig i veckan.

När jag la beställning på mammas julklappsgarn passade jag på att köpa lite till mig själv. Tyckte Ullcentrum hade en så sympatisk affärsidé att jag ville stödja dem. Kanske också för att de har regnbågsgarn... Ser ut som att det drar mer åt blått och grönt men det ser kanske lite annorlunda ut när det är nystat. Snyggt är det oavsett! Ska bli nån slags tröja tillsammans med det gråa.

 Second sleeve syndrome känns det som men jag tragglar på. Är så spänd på att se hur den ska bli när den är färdig!

Började sina lite i teförrådet så i fredags fyllde jag på med lite nytt. Mmm te...

Montly makers är ett kul projekt som dragits igång av en massa coola bloggare. Det är ett tema varje månad och nu i januari är det papper. Jag tyckte det lät najs och har faktiskt gjort något papprigt i helgen :)

Vi var på Biltema i lördags och jag köpte en canvas och akrylfärg.

Och i söndags målade jag en tavla vilket var jättekul! :) Så himla najs att jag kan vara i mitt rum och skapa nu när jag städat!

Some moments from this week. I bought some yarn from Ullcentrum since I like their business idea (and rainbows!). I've also been struggling with the second sleeve for my wool sweater. Bought some new tea and jumped on the Montly Makers january theme, which was paper. I also bought a canvas and acrylic paint and made a painting :) Super fun!
Toodels!

5 comments:

 1. Oj, vad mycket på gång. Ska så spännande att se.

  ReplyDelete
 2. Åh så lyxigt att ha ett eget rum... :)

  ReplyDelete
 3. Men hallå! Vad nyfiken jag blir! Monthly Makers och akrylmålning! Visa visa!

  ReplyDelete
  Replies
  1. Woho! Ja det kommer snart! Är väldigt peppad på detta med Montly Makers asså. Tror det kommer bli mycket utanför comfort zonen-skapande :D

   Delete
 4. Vad roligt att du gillar mina stickade handledsvärmare, och tack snälla för att du berättade för mig! :)
  Gillar garnhärvorna i det här inlägget, fantastiska färger! Och tavlan du gjorde i inlägget innan, med alla pappersremsor och de kloka orden var jätte fin!

  ReplyDelete