Thursday, March 26, 2015

A so called wip.

Hej!

Så här ser det ut när jag sitter och stickar hos min mamma. Hemma stickar jag som vanligt.

Skoja, stickar så här hemma också.
PLUS vad glad jag blev för de fina kommentarerna på min tröja, tacktack :)
Stickningen jag håller på med nu är för övrigt denna. Jag blev så inspirerad av Johanna och tänkte det kunde vara kul att göra en raglan ur någon annans huvud igen ;)
Toodels!

1 comment:

  1. Alltså din tröja i inlägget här nedanför... WOW! Älskar färgerna mönstret och älskar den ännu mer för det faktum att du hittat på den själv och att den bär med sig minnen av julskinkan! Helt enkelt underbar!

    Jo, det går undan med tröjan, dels därför att den är sjukt lättstickad, nästan bara rätor ju! Men också för att de där pendlingstimmarna är så ypperliga för just stickning. Jag har gjort lite ändringar i mönstret, dels förlängde jag tröjan nedtill men jag stickade också några extra varv vid bysten för att ge rym åt yppigheten så att säga ;-) Nu har jag börjat på ena ärmen och den ändrar jag också lite, jag lade upp färre maskor än i orginalmönstret eftersom jag vill göra hellånga ärmar, jag räknar med att minska i sådan takt att när jag kommer upp dit där orginalmönstret börjar på sin ärm ska antalet maskor stämma. Blev förklaringen tydlig? Jag är lite trött i huvet just nu... mastodontvecka och allt ;-)

    ReplyDelete