Wednesday, May 13, 2015

Something sweet.

Hej!
Först måste jag bara säga en sak och det är att idag är det exakt 3 månader kvar tills konserten med stort K. Falconer. Skulle kunna skriva ett helt inlägg om detta. I caps. På det nya albumet finns det 3 gamla låtar i akustisk version som är så.himla.bra!!111oneoneeleven. Till exempel Mindtraveller. Fun fact, min första bankgubbe i WoW hette Mindtravelle (r-et fick inte plats haha). IIIIIIIIH!!!!!!!!!!!! mvh flippar ut.

Okej, nu tar vi och lugnar ner oss va. Jag fortsätter med min renlevnadsvecka. Eller vad jag nu ska kalla det. Inga animaliska produkter och nästan bara rena råvaror. I lördags tog jag torkade fikon & dadlar, mandlar, hasselnötter, kokosflingor, solrosfrön och mixade tillsammans med jordnötssmör (inte Skippy haha) i matberedaren. Som sannerligen har fått jobba för sina stålar de senaste dagarna :)

Sen formade jag smeten till små bollar och rullade dem i kokos. Asså ja. Megagott!

Kvällen innan hade jag fastnat i youtube-träsket eftersom jag hittade den roliga kanalen "Raw. Vegan. Not gross." (tips tips). Och ett recept på bananglass som verkade så himla najs. Så jag la några mogna bananer i frysen. På morgonen la vi dem i matberedaren. Bzzzzz

 Hittade en vaniljstång i skafferiet så den fick ju också vara med.

Serverade med några fikonbollar på. Detta var så löjligt gott asså :) La genast in fler bananer i frysen och idag skar jag upp en mango också. Så imorn blir det banan+mangoglass till frulle!!

Of course I had to have something sweet even tho I'm eating healthy. Mix some dried fruits and nuts and roll into little balls. I rolled mine in coconut flakes as well. And if you want you can serve it with some banana ice cream. Here's the recipe. I recommend the youtube channel "Raw. Vegan. Not gross." for more tasty looking recipes. Also the videos are of really high quality so that's always nice :)

Toodels!

2 comments:

 1. Hahahaha not gross...! Vi har haft både variant på kokosbollar och bananglass. Men nu ger vi Alfen vanlig glass, och kakor när vi är bortbjudna. Men de är goda de där bollarna så det kan man ju ha ändå! Om du vill bli mer inspirerad kan du haka på min senaste grej, jag har köpt en yoga-app och hade tänkt köra en kvart om dagen. Den är bra! Och det känns behövligt, även nybörjarprogrammen tänjer på mina stackars stela muskler.

  IIIIH Falconer! Jag lyssnade faktiskt på skivan häromdagen, så kul! För övrigt blev det här värsta långa kommentaren så nästa gång kanske jag skriver ett mail i stället ;)

  ReplyDelete
  Replies
  1. Ja det låter ju najs :) Fast jag har ju ingen smartphone. Jag promenerar iaf till och från jobbet de flesta dagarna. Det är härligt, särskilt nu när vädret börjar bli bättre :)

   Delete