Sunday, May 10, 2015

The quest goes on.

Hej!
Nu är det söndag och dag 3 av det här detoxandet/renlevandet/vad du vill kalla det. Känns helt OK än så länge. Jag får ju äta en massa goda grönsaker och frukt och nötter. Igår var jag iväg på Hemslöjdsinvigning i Landskrona (fast jag knappt såg något pga fedemkt folk). Tog med en smoothie och sen lyckades vi av en slump hitta ett matställe med färskpressade juicer och smoothies (fast blendern var trasig..). Jag tog en päronjuice med mynta, mums! Så det var najs :)

I fredags var jag och handlade igen efter jobbet. Det blir så fina färger och former när det bara är rediga grejjer :) Kan ju dock tillägga att jag blev lite frestad av ostdisken haha men what else is new liksom! Var på ekoaffären innan också och köpte två teer. Ett rooibos med vaniljsmak och ett örtigt som jag tyvärr inte gillade :( Har höga förhoppningar på det första iaf! :P

Sen var det dags att laga mat! Jag mixade körsbärstomater, basilika, rödlök, avocado, vitlök, lite chili, olivolja och citronsaft. Det blev som gazpacho-dressing, så gott!

Och så gjorde jag en enorm sallad med grönkål, zucchini (som jag fortfarande inte kan stava till haha), paprika, blomkål och selleri. Tog typ trekvart att äta men vad gör väl det på kvällen!

Syster I tipsade mig om en sallad med ugnsbakade tomater. Det tyckte jag lät himla gott så det lagade jag igår :) 120 grader i 2-2,5 timmar. Olivolja, svartpeppar, basilika (och rosmarin eftersom jag har det hemma). Tog några champisar också för det är ju alltid gott!

Och så en något mindre sallad. Också väldigt gott! :)

Another update about food ;) I highly recommend this salad dressing. Just put tomatoes, basil, red onion, avocado, garlic, chili, olive oil and lemon juice in your food processor and blend! I had mine with sallad. The next day I made slow roasted tomatoes and mushrooms with olive oil, basil, rosemary and black pepper. So yummy!

Ska posta lite annat också, no worries ;P
Toodels!

2 comments:

  1. Mmmm, fast man blir lite hungrig av dina bilder! :D

    ReplyDelete
  2. Ser ju väldigt vackert ut! :)

    ReplyDelete