Sunday, October 18, 2015

Nail art x 3.

Hej!
Jag kollade i mitt arkiv för att se om jag hade bloggat om en manikyr eller inte. Vilket jag hade. Och den senaste nail arten publicerade jag i... februari! Den här bloggen har ju inte handlat så mycket om naglar på ett tag för jag har inte haft så stor lust till det. Men! De senaste veckorna har mina naglar varit hårda som tusan och jag har låtit dem växa ut för skojs skull. Typ för att se hur långa de blir innan nån nagel går av. Haha. Känns det igen från mitt fedelånga hår? (Kom precis på att det var ju en bra idé till kommande inlägg - hår update!) :) Hur som helst! Helt plötsligt var det roligt med nagellack igen :) Så jag har haft målade naglar några veckor nu. Och så rotade jag lite i mappen och tänkte what the heck jag lägger upp de två andra manikyrerna jag hittade.

Skulle tro att det undre lagret är H&M - 70's Boho. Sen lite molnaktig layering med Isadora - Spellbound Black.

En sån där klassisk manikyr. För mig iaf :P Om jag inte är helt ute och cyklar (så här går det när en väntar 4 månader med att publicera haha) så är det undre lagret A England - Fated Prince. Sen lite hålförstärkar-stickers och A England - Bridal Veil. + Seche Vite top coat misstänker jag :P Och kan vi ta en sekund och begrunda det faktum att A England har 3 (!!!) kollektioner som jag inte har ett endaste lack ifrån. Buuuh. :(

Och här är då det jag faktiskt gjorde idag! Igår kollade jag igenom arkivet för att hitta inspiration. Det blev denna. Tycker det är fint med ljust på långa naglar :) Två lager H&M - On Ice och så lite A England - Merlin som jag duttade på tipparna. Och ett lager Seche Vite. Fint! :)

Tänker att den nya nagelkvaliteten kanske hänger ihop med att jag äter lite annorlunda nu för tiden. Mer frukt och grönt och inte så mycket animaliskt. Så massor av nyttigheter och vitaminer och grejer. Kanske kanske! Kul hur som helst :)

Two old manis that were never published. And a new one! :) I've been painting my nails recently. It's fun having long and strong nails. We'll see how it goes :)
Toodels!

No comments:

Post a Comment