Wednesday, October 14, 2015

Current projects.

Hellu!
Nu har det visst blivit sådär att jag har flera projekt igång samtidigt. Fast de är ändå rätt olika. Garn är det de har gemensamt ;) Jag har en ylletröja på gång också men har inte tagit fram den än så den får komma med nån annan gång.

En bomullströja i 8/4. Hu vad tråkigt det är att sticka i bomull asså... Har kämpat med denna i flera månader (inte så aktivt kämpande haha). Nu kommer det vara för kallt med bomull så jag tänkte lägga undan den men måste göra färdigt ärmen iaf eftersom jag behöver stickorna till annat sen. Det blir iaf en... egenkomponerad raglan! Haha ;)

Jag hjälpte till på brickbandsvävningskurs och hann börja på ett eget band. Sen har det inte hänt så mycket mer på den fronten. Ska bara ta tag i det för det blir nog färdigt rätt snabbt. Även denna är i 8/4 bomull.

Jag är en sån periodare på broderi. Blev så inspirerad när jag köpte en broderibok men sen har den mest legat och samlat damm...

När vi fick flytta hem igen städade vi en massa. Efter några timmar blev jag så trött och ville ha något vilsamt att göra. Har haft funderingar på en mormorsrutefilt i ull ett tag och så blev det! Detta är mitt roliga projekt för tillfället så det har blivit en del rutor :) Skönt med nåt som inte kräver någon tankeverksamhet alls.

Den ska bli nästan lika stor som ett täcke har jag tänkt. Och så måste jag åka till Klippan och hitta nån fin kantfärg.

My current projects. I don't really like having so many unfinished pieces at once but since they're all different techniques I guess it's okay ;)
Toodels!

7 comments:

 1. Så många fina projekt. Till slut blir de klara:-)

  ReplyDelete
 2. Broderi är ju faktiskt ganska kul, men det blir ALDRIG av att jag gör det. Varför är det tråkigt att sticka i bomull? Jag har för mig att jag tyckte det var rätt kul när jag gjorde det men nu var det längesen och det kanske beror på just det att det inte blir så varmt, fast ibland vill man ju ha en snygg stickad tröja som inte är varm liksom... :)

  ReplyDelete
  Replies
  1. Jag tycker att det är så stelt. Blir tröttare i händerna av att sticka med det. Det fyller inte ut på samma sätt som ull så det syns också mycket mer om det blir lite ojämnt. Tycker också att ull är så mysigt att sticka med för att det är mjukt och skönt :) Men ja, jag vill ju ha en till bomullströja så :P Det är bara att härda ut hehe.

   Delete
 3. Så mange spennende prosjekter du har på gang! Når det er så ulike teknikker, ser jeg for meg at det blir litt etter humør og lyst hva det er du velger å holde på med. Lykke til med alt :)

  ReplyDelete
  Replies
  1. Ja jag försöker välja det som är roligast för stunden nu (virkningen). Tack :)

   Delete
 4. Tycker att flera järn i elden är ett bra sätt att ventilera sig på :) Den där bomullströjan ser ju i allafall ut att ha den värsta biten gjord nu, och färgerna på mormorsrutorna är gudomliga tillsammans!

  ReplyDelete
  Replies
  1. Tack! Jag gillar också dem, tror filten kommer bli så himla fin! :) Så fort jag är färdig med första ärmen tror jag att det kommer kännas bättre hehe

   Delete