Saturday, October 10, 2015

Recent fruity foods.

Hellu!
För att inte bloggen ska samla en massa imaginärt damm kommer här ett inlägg med lite blandade bilder från de senaste månaderna :p Insåg också att det bara blev en massa fruktiga bilder. Haha. What can I say jag är lite tokig i frukt... :)

Den här bilden var tagen i mitten av juni kl 7 på kvällen. Så jag antar att det var en sån där lyxdag där jag ba okok låtom oss äta fruktsallad till kvällsmat. Äpple, dadlar, banan, ananas, persika och passionsfrukt. Det ska va gött å leva.

Precis innan min andra semester i mitten av augusti började jag bli lite krasslig och så kunde vi ju inte ha det vad med stundande färd till Falconerland. Så jag gjorde en redig förkylningsjuice med morot, apelsin, spenat och en massa ingefära.

Blev hur gott som helst! Råsaftscentrifugen är lite meckig (att diska och typ förvara.. haha) men asså så gott det blir!

Helgen vi fick flytta tillbaka till lägenheten åt jag detta till frukost. Äpple, cantaloupe och jordgubbar. Åååh! Saknar mitt dagliga cantaloupe-intag nu när den är svindyr igen :(

FRUKT!!! :p Får kanske lägga upp lite icke-fruktig mat också. Jag äter faktiskt det ibland.
Toodels!

3 comments: