Monday, March 28, 2016

Weekly update, week 12.

Hej!
Jag tyckte det var roligt med veckouppdatering så jag fortsätter den här veckan också. Det blev rätt så mycket gjort förra veckan :) Vi får se hur det fortskrider nu. Imorgon ska jag börja jobba 50%. Känns lite konstigt eftersom jag inte jobbat på 5 veckor men jag tror det blir bra! Får vänja mig vid att gå upp tidigt igen bara. Har iaf gått upp runt 8 de flesta dagar sen jag blev sjukskriven så jag hoppas att det inte blir alltför smärtsamt.

I mitten av veckan blev jag färdig med tröjan, tjoho! Igår var vi ute och fotograferade den så det kommer så småningom :)

Tröjan blev färdig på kvällen och då orkade jag inte lägga upp till nåt nytt så jag broderade det gula och rosa längst in på min tröja. För tillfället håller jag på med detta parti. Det är typiskt bra TV/trötthets/sitta och prata och inte vara så koncentrerad-broderi. Runt runt med små stygn i olika färger. Och det blir så himla fint när tröjan är på!

I fredags la jag upp till en väldigt annorlunda stickning. Det ska bli en kofta som jag kan ha hemma eftersom jag nästan alltid använder denna och den är faktiskt för fin för att alltid bli nersmulad haha. Det annorlunda med den här är att jag ska freestyla nåt slags ok och ärmar (alltså inte raglan!! :O whut). Dessutom stickas den med stickor 5,5 vilket ju är rätt så ovant för en som är vanast vid 3or 8) Men fort går det!!

Jag stickar den i olika sockgarner plus lite vitt som jag tror är léttlopi. Igår hittade jag några trådar svart i en garnkorg. Det blir vad jag hittar i gömmorna. Gött att få uppstickat lite udda nystan :)

Jag är så glad att jag återfick min skaparlust när jag blev sjukskriven och hoppas på att kunna hålla kvar den när jag börjar jobba igen.

Another weekly update. Last week I finished my cotton sweater! :) I also stitched a few lines on my sweater and started another knit. It's going to be a cardigan to wear around the apartment.

Toodels!

6 comments:

 1. Grattis till skaparlusten! Själv har jag försökt mig på en stickning för flera år sen som jag fortfarande håller på med ibland.. tanken är att det ska bli en halsduk men ja, vi får väll se haha!

  ReplyDelete
  Replies
  1. Tack! En vacker dag blir den kanske färdig :)

   Delete
 2. Åh vad kul med restgarnströjan! Och du är så himla skicklig, är impad av dina stickningsskills alltså, ska bli kul att se hur den blir :) Är även så pepp på den broderade tröjan! Så smart och fint sätt att förhöja ett plagg!!

  ReplyDelete
  Replies
  1. Oj tack! :) Vad kul att höra. Ja jag är faktiskt också rätt pepp på den men har lite svårt för att slita mig från stickandet haha.

   Delete
 3. Bomullströjan blev verkligen superfin. De blåa färgerna är jättefina ihop. Nu är jag mest nyfiken på uddagarnskoftan. Det brukar alltid bli bra med restgarn och det här är ju ungefär samma. Färgerna är jättefina.

  ReplyDelete
  Replies
  1. Ja den blev riktigt bra! Oket är nog mitt bästa hittills :) Restgarnskoftan var jättesvår att fota. Den är lite mer lila och bright i verkligheten.

   Delete