Friday, May 6, 2016

One of my favorite places.

Hej!
Det finns ett magiskt ställe i min stad. Som en lunga mitt i stan. Med djur och slöjd och gamla saker = finns det något bättre? Både jag och sambon har kort så vi kan gå in gratis och vi har varit där mycket på sistone, åtminstone en gång i veckan. Ibland tar vi med kameran! Här är några bilder så ni kanske förstår varför jag tycker om det så mycket. Jag glor mest och sambon fotar mest. Haha skoja han glor också en massa såklart. Jag har skrivit om Fredriksdal och visat bilder förut men här kommer lite mer. Framför allt nu när jag är halvt sjukskriven är det skönt att kunna gå dit och andas lite. Sen är det ju ett alldeles ypperligt ställe att fota färdiga projekt på! Som kjolen, filten, trådslöjden och midjetröjan.

 Den senaste månaden eller så har det fötts en massa djurbarn. Till exempel 2 otroligt söta killingar. De är så busiga och roliga :)

Det finns massor av lamm. Tänk att stoppa en sån innanför jackan och ha att gosa med på soffan mmm.

De vuxna är gölliga de med :)

Aaahh titta nosen!

Det hela inleddes faktiskt med 10 fantastiska griskultingar som vi tyvärr inte fotade första gångerna vi såg dem. Jag förstår ju varför grisar var mitt favoritdjur när jag var liten <3

Så himla gullig!!!

En gris och en grislover. Jag hoppas att Draken aka vårt barn också blir en grislover.

En dag köpte vi fika och satt ute (det var nästan för kallt, äkta svenskt haha). Jag tycker väldigt mycket om att fika med min sambo men ibland får en bara sådär fantastiskt fikasällskap. Den här katten av den bästa kulörten har dessutom varit med på min blogg förut (2012 och 2013)! Jag tycker hon (obs på att jag inte har en aning om könet men van vid att svarta katter = hon) är så rolig för hon sitter bara och glor på skällande hundar osv. Riktig cooling.

Some pictures from my favorite place in town. It has a lot of animals and right now a lot of them have babies, so cute!

Toodels!

6 comments:

 1. Så vansinnigt söta djur. Killingen är min favorit. Och förstår att detta är ett av dina favoritställen. Så mysigt att gå dit och hänga med djuren bara.

  ReplyDelete
 2. Oj, det var länge sedan jag kollade här. Så mycket fint och roligt på samma gång.

  ReplyDelete
  Replies
  1. Va, har du inte den som startsida längre?? ;)

   Delete
  2. Haha, jag är också skyldig! :)

   Delete
 3. Men jäklar vad söta! Djurbebisar är ju något av det bästa som finns!

  ReplyDelete
 4. Och katten verkar klart coolast!

  ReplyDelete