Wednesday, May 4, 2016

Baby bump weeks 15, 20 & 25.

Hej!
Vi har fotat magens utveckling vecka 9, 15 och varje vecka från vecka 17. Jag är nu i vecka 26 vilket är jätteknasigt. Eller ja, hela grejen är knasig. Jag blir fortfarande lite förvånad när jag kollar mig i spegeln och kan inte fatta att magen växer för att det är en bäbis där inne som växer. Så knäppt va! ;) Jag börjar bli mer och mer nyfiken på vem som är där i. Hur hen ser ut, vilken personlighet det ska bli, vilken ögonfärg hen kommer att få, hur mycket hår osv osv. Än är det en bit kvar och tur är väl det för just nu tycker jag det känns så himla konstigt att jag ska sluta vara gravid sen. Jag visste inte om jag skulle vilja göra nåt med bilderna, det är mest för vår egen skull. Men jag tänkte det kunde vara kul att dela med mig lite granna iaf. 15, 20 och 25 blir ju så jämnt och fint. Och så är det några familjemedlemmar som inte har fått se magen in action så mycket (om de nu fortfarande kikar in här...?)

Så här såg jag ut i vecka 15, då hade det precis börjat synas lite ibland. Jag drog upp tröjan framför spegeln varje gång jag var på toa och kikade på magen. Det var en så mysig och udda hemlis att ha för mina kollegor. Sen blev jag sjukskriven och berättade för allihopa, så blev det både tråkiga och roliga nyheter :)

I vecka 20 såg det ut så här! Magen hade fyllt ut precis under brösten och växt lite mer avlångt eller vad jag ska säga. Jag hade swants på mig, som vanligt haha.

I vecka 25 hade den helt plötsligt blivit mycket större. Det är så roligt för jag tittar liksom abstrakt på magen eftersom jag fortfarande inte fattar att jag är gravid. Typ "oj vad stor min mage är. jaja" :P

Och nu när jag sitter och ska publicera det här inlägget börjar den lilla sparka för fullt haha.

My baby bump in weeks 15, 20 and 25. I still can't really believe it but as you can see the baby is growing none the less! :)

Toodels!

3 comments:

 1. Ååh, så mysigt! Älskar att få läsa den här typen av uppdateringar trots att jag redan är "förbi" de där veckorna. Nu har alla jag följt som varit gravida före mig fått sina små bebisar och det blir så himla pirrigt i magen av att tänka att det rimligtvis borde vara jag som står på tur. IIih!

  ReplyDelete
 2. Wow! Ja det hände en massa mellan 20 och 25 :) Jag har inte fotat bumpen, men den fastnar på lite fler bilder än den förra i alla fall eftersom det nu finns någon som kan fota.. :)

  ReplyDelete
  Replies
  1. Haha ja. Ibland börjar jag gapskratta för jag tycker det ser så roligt ut. Kan liksom inte koppla ihop mitt utseende med vetskapen om att jag är gravid :P

   Delete