Tuesday, May 3, 2016

Weekly update, week 17.

Hej!
Skapandet förra veckan.

 Min pappa är ute och reser mest hela tiden (tycker iaf hans stationära dotter) och han bad mig att förkorta den här ryggsäckspåsen. Så det gjorde jag! Typiskt bra med saker som tar en kvart att göra :>

Så här ser min tröja ut nu. Jag kallar bilden "repa upp, i motljus". För jag ska repa upp. Aaaany minute now... Jag tänkte göra nån slags ihoptagning i form av miniok till halsringningen. Eeh ja ni fattar kanske. Med lite minskningar i sidorna på båda styckena. Men det blev inge bra så jag ska repa upp det och sticka sidorna var för sig och sen maska av och ihop dem. Tror jag.

Så här såg den ut veckan innan.

Eftersom jag blev lite trött på tröjan kände jag att den här borde göra entré igen. Så jag ritade upp fler ciklar och hann brodera den rosa längst ner under söndagskvällen. Ska försöka göra en cirkel om dagen iaf, vore ju kul med litta progress!

Och så gjorde jag äntligen klart det mystiska syprojektet från förr(förr?)förra veckan. Här är en liten sneak peek från när vi fotade den i helgen! :) Ska försöka få ihop det inlägget nu i veckan.

Last weeks creativity.

Toodels!

2 comments:

  1. Kul att du tog tag i tröjan igen, det fick mig att bli sporrad att brodera klart ett projekt jag hållt på med aaaalldeles för länge nu. Ska sitta ute i solen med det idag tänker jag :)

    ReplyDelete