Monday, June 27, 2016

Weekly update, week 23, 24 & 25.

Hej!
Den här gången blev det liksom jättemånga veckor som skulle summeras. Och så har jag inte fotat allt... Det är lite sisådär med orken dessa dagarna (igår fick jag hjärtklappning och fick lägga mig en stund efter att ha gått uppför trappan...) och så har vi ju flyttat. Nu har det iaf gått lite mer än 2 veckor sen det hände och vi börjar komma i ordning mer och mer. Mitt slöjdrum (vad hände med barnets rum? Kortfattat: jag har skitmkt slöjdsaker så vi kombinerar lite va) är på god väg efter gårdagens flytta runt saker-mission som sambon och en snäll kompis fixade :) Jag känner mig dock lite frustrerad eftersom jag vill hjälpa till och fixa saker men verkligen inte orkar så mkt -.- Men nu tar vi lite bilder va!

Efter förra inlägget (på självaste nationaldagen) tog jag tag i några gamla mormorsrutor som först skulle bli en filt till mig men som nu blir en filt till Draken istället :) Så himla gött att gå från att tänka det fattas jäääättemånga rutor till att behöva virka kant på några och sen göra 6 stycken till bara. Phew! Så här långt har jag kommit på de 6. Måste blocka de kantade också och se vilka färger det behövs mer av. Den blir ju inte alls sådär enfärgad som den förra filten :) (obs på att jag har en ganska bred syn på vad enfärgat innebär haha)

Jag har också sytt lite på min gamla trotjänare och ryggsäck. Blixtlåset har gått sönder och blivit så där himla störigt. Du vet när det knäpps upp av sig själv och piggarna inte vill gå in i varandra... Men det har jag inte fotat. Jag ska byta blixtlåset helt tänkte jag. Så to be continued på den (dvs när jag hittar vart jag packade ner alla blixtlås hehe)

I början av den här tre veckors uppdateringen flyttade vi som sagt och nån dag innan det började jag det här projektet. Det är en gammal byrå som Draken ska ha sina kläder i. Första lagret målade jag med pensel vilket jag inte gillade looken av så andra lagret blev rollat och då blev det najs! Sen fick jag lust att måla alla möbler men hiade mig ;)

Jag målade med den bästa ergonomin men det gick bra för det var rätt snabbmålat. Kan du tänka dig att jag målade den vit???? Obs på att jag var sugen på att göra den regnbågsfärgad men ibland måste jag låta sambon ha en åsikt också. Det hade ju dessutom blivit väldigt dyrt att köpa så många olika färger.

Insåg nu också att jag inte tagit nån efter-bild haha. Den är alltså vit nu :P Tanken var att måla lådorna med grått också men det blev liksom inte riktigt tid till det och det var så opraktiskt att ha en stor byra + massa lådor stående löst så vi flyttade in den där den ska stå och la i barnkläderna... Beslag har den inte heller haha. Men mañana mañana och så vidare.
Hoppas på att orka virka en del i veckan nu för jag vill ju bli färdig med filten innan Drakbäbisen kommer :)
Toodels!

2 comments:

  1. Det ser ut att bli en finfin filt! Och byrån blir nog bra, även om jag inte heller är så mycket för vitt :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Tack :) Ja det blir nog bra om vi åtminstone får på beslag så lådorna går att dra ut haha

      Delete