Tuesday, July 5, 2016

5 weeks to go.

Hej!
Idag gick vi in i vecka 35. Draken är beräknad att anlända i vecka 40. Så det är potentiellt 5 veckor kvar. Fast det kan ju lika gärna vara 3 eller 8 eller 6 eller 7. Who knows! Vad vi vet är att vi längtar mer och mer efter att träffa hen. Och att vi är så himlarns himla nyfikna på att se vem det är som varit där inne så länge!

Igår var jag på stan med min mamma aka Drakmormorn och slogs av hur lätt det är att köpa saker till bäbisar pga allt är så himla gulligt! Jag som nästan aldrig köper nya kläder till mig själv och mest tycker det är stressande med allt konsumerande köpte allt detta till Draken! Plus en amningsBH till mig men det hade jag nog ändå tänkt. Av nån anledning var det en massa rea så jag passade på. Den översta kattpyjamasen var det faktiskt mormorn som köpte också 8)

Men jag hade ju inte varit jag om jag sett regnbågsfärgade babykläder å ba eh nej det ska jag inte köpa. Sån oansvarig regnbågsmänniska! Sen råkade jag också köpa jättemkt grejjer med katter på men alla vet ju att katter är det bästa djuret + blir så gulligt som seriefigur eller hur? ;) Strumporna var väl det som var mest justified eftersom vi nog bara hade nåt enstaka ärvt par och kanske att Draken föds med kalla tassar.

Idag inledde vi dagen med barnmorskebesök klockan 9. Allt var normalt hej och hå. Draken låg med huvudet ner och tittade åt vänster tydligen. På höger sida har jag alltså en liten rygg och rumpa, åh. Senaste veckan har hen haft hicka flera gånger och jag som knappt känt det förut tycker det är både gulligt och skruttigt. Precis som jag föreställer mig vårt barn!

 Efter barnmorskans magklämmande gick vi och åt hotellfrukost och jag känner att det vore en så bra grej att göra efter barnmorskebesöken nu de sista veckorna. Och för att vi båda har semester och det kändes som att vi var utomlands och all fin tid jag får med honom nu är så värd.

 
Sen blev det en tur till Pingstkyrkan för att lämna en kartong med utrensade saker och vips så köpte vi 17 babyplagg till. Men det här var ju second hand så det gills ju typ inte ;) Det blev även en resårig kjol till mig och en slipsten till sambon. Så vi gick inte helt lottlösa :p Och så träffade vi syster R som hade sett ett fint spjälskydd så det köpte vi också. Barnkläderna kostade från 10 kr till 35. Alldeles lagom ;)

 Roligt med loppis: 1. vi hittade en body som syns lite på bilden med massor av kanelbullar. Självklart köpte vi den! 2. Draken har potential till att bli andra generationens Star Wars(OBS # 4-6, vad jag gillar att kalla "det riktiga Star Wars")fan. 3. jag hittade fler kattkläder haha. 4. plus ett par byxor med regnbågsmudd som syns lite på bilden ovan. 5. det blev även en pyjamas med bin på som vi köpte eftersom Drakens farmor och farfar har 2 bikupor (och för att den var gullig hehe).

Sen åkte vi till Coop och köpte donuts för sambon pratade om hur svårt det är att äta donuts utan att slicka sig om munnen för nån dag sen och jag ba åh kan vi inte ha donut-challenge?? Typiskt tisdag. Jag klarade ungefär halva haha. Barnet hjälpte till att hålla assietten och det är faktiskt en himla skön skjorta jag ärvt av sambon.

Resten av denna tisdag verkar mest bjuda på regn men det gör kanske inte jättemkt för jag sitter här och tänkte göra ett blogginlägg till. Känns kul att det blivit lite mer vardagliga uppdateringar nu. Tror det kommer vara kul att titta tillbaka på sen :)

Just an update of what me, the bf and the little dragon have been up to the last two days. The child now has several newnew and second hand-new clothes. Hopefully they'll last us a while 8) Today we entered week 35 whoa!

Toodels!

3 comments:

 1. Ja, vad spännande att se vem som slutligen tittar ut:) Vilka fina babykläder ni hittat, second hand är ju alla tiders!!

  ReplyDelete
  Replies
  1. Ja verkligen :) Och så kan en bara ge vidare kläderna när de är urvuxna så blir det ett second hand-kretslopp! :D

   Delete
 2. Kläder är gulligt och roligt! Mycket går att sälja till bra pris på Tradera sen. Framför allt den där med kanelbullarna ;)

  ReplyDelete