Wednesday, July 13, 2016

5 years of blogging.

Hej!
Idag är det den 13 juli och för prick 5 år sen publicerade jag mitt första blogginlägg. Tiden går så fort! Eftersom min blogg fyller så jämnt och fint idag tänkte jag att vi skulle promenera lite längs den så kallade memory lane haha. Lite vad som hände på bloggen och vad som hände i livet. Märkte att det var väldigt olika hur mkt jag/vi fotat så allt är inte från juli men iaf somrigt!

15 juli 2011. Den här bilden togs 2 dagar efter att jag startat bloggen. En så kallad outfit-bild (som faktiskt hade ett inlägg!) Jag hade ofta knalliga strumpbyxor och korta klänningar. Snyggt! Det finns faktiskt 19 inlägg under min outfit-kategori så min stilevolution finns någorlunda dokumenterad :p Roligt!

1 juli 2012. Vi hade flyttat till Fredriksdal två månader tidigare och väntade fortfarande på att Helsingborgshem skulle tapetsera om i vårt sovrum... Därför hade vi sängen i vardagsrummet och bara en liten del av soffan framme. Men vi var glada ändå! Jag skapade mycket den sommaren och jobbade på min tidigare praktikplats. Bland annat var jag med i HHjajas skaparutmaning och gjorde saker av strandfynd.

14 augusti 2013. Tydligen fotade jag knappt något i juli det året. Men månaden efter var jag på Island (som har en helt egen kategori! :))

11 juni 2014. Året därpå var jag på Island igen å ba Gullfoss what's up? Jag uppdaterade bara 4 inlägg i juli det året men verkade ha en ganska najs sommar :) Jag gjorde visst american pancakes för första gången.

24 juli 2015. Förra året var jag på Fridhem och sista dagen dansade jag och mamsen ATS inför de andra coola dansmänniskorna. (Hoppas du inte har nåt emot bilden mor!)

12 juli 2016. Igår självtajmade jag den här bilden på oss. Vi grillade go'maten och hade det mysigt. Tänk att det är du och jag och Draken! <3

Nu ska vi gå och bada för det är faktiskt sol både inne och ute.
Ps. detta var tydligen dessutom mitt 600ade inlägg! Galet!

Today it's exactly 5 years since I started this blog! I've selected some summer pics from these past years :) I'm really glad I have this space filled with memories and pictures. Coincidentally this is also my 600th published post! Whoah!

Toodels!

5 comments:

 1. Vad roligt med tillbakablickarna, och en sån fin dansbild kan man ju inte misstycka.

  ReplyDelete
 2. Så kul att få följa med på det här viset :D :D

  sv: Åh, älskar vi Umeå? :D :D

  ReplyDelete
 3. Ser ut som du haft härliga år! :) Kul att se hur livet varit och utvecklat sig :) (oftast kul;))

  ReplyDelete
 4. Så roligt att se din utveckling! Och grattis på femårsdagen! :)

  ReplyDelete
 5. Roligt :). Grattis till femårsbloggen :)

  ReplyDelete