Thursday, February 22, 2018

30 år.

För några dagar sen fyllde jag 30 år. Jag tänkte jag skulle föreviga det men det blev rätt mörka och skruttiga bilder haha. Men vad gör väl det för vi hade en superduperdag! Kvällen innan satte jag på födelsedagsörngottet. En tradition från min familj som jag har tagit med mig till vår nya :) Det är min mamma som gjort det till mig. Min man stannade hemma från skolan så vi kunde ha en mysig familjedag :)

På förmiddagen önskade jag lite tid till att sortera knappar och så tyckte vi det skulle vara kul att testa maizena-gegga. Både pappan och barnet tyckte det var jättekul! Ska göra ett inlägg med alla nya roliga grejer vi hittat på här hemma på sistone så småningom.

Den här bilden gör mig full i skratt så den får vara med. Jag önskade kvällsmat på Vegeriet för de hade bra öppettider och så himla najs att kunna välja allt från menyn för en gångs skull! Det var så gott och vi var så hungriga så jag glömde helt bort att fota innan vi började äta :P Jag åt burgare iaf. Mmmm. Innan maten hann vi med ett besök på Bibblan också :)

Eftersom det var Afi aka min pappa som bjöd på maten kostade vi på oss en massa efterrätter också :D Se så vackert upplagt på denna plastskärbräda. Det var 3 olika raw tårtor och en snickers. Vi tog fram dem när Draken somnat och sen spelade vi yatzy och delade på en alkoholfri öl. Draken vaknade inte en endaste gång förrän jag gått och lagt mig. Grattis mamma! 

Så skönt att bli lite äldre och inte ha några krav på hur en födelsedag ska vara eller att det måste hända något jättespeciellt. Det var faktiskt den mysigaste födelsedagen på länge <3<3<3

4 comments:

  1. Grattis i efterskott! :D Låter ju som en urmysig födelsedag, håller med om att de där enkla dagarna fast med lite extra guldkant blir de finaste!

    ReplyDelete
  2. Grattis i efterskott! Låter som du haft en väldigt trevlig födelsedag :)

    ReplyDelete