Sunday, February 4, 2018

Om en annan hemlighet.

Vet ni vad, om några månader blir vi 4 i familjen! I juni kommer en liten flicka eller pojke och när vi väl har tid att känna efter och tänka så tycker vi att det ska bli himla roligt :)

Just nu är vi i vecka 21 och det är redan ett rätt bra put på magen. Tyvärr känner jag inte av den nya bäbisen så mycket för moderkakan ligger framtill. Jag har oroat mig lite undermedvetet över det så det var jätteskönt att se på ultraljudet att det var en livlig krabat där inne! :) Tyvärr har jag mått rätt så illa och har väldigt dålig aptit så det är inte lika najs graviditet med det här barnet. Känns tråkigt eftersom vi har tänkt att detta är sista gången. Men jag hoppas att det känns lite roligare sen när jag kan känna lite mer rejäla sparkar.

Alltså den här lilla människan som jag fortfarande ibland inte kan förstå att jag har i mitt liv ska bli storasyster. Från början så tänkte vi nog inte ha så tätt mellan våra barn men sen tänkte vi att det varit väldigt skönt att pappan pluggar under de första åren för då kan han vara hemma rätt så mycket ändå. Och så försökte vi tajma in det så att hen skulle födas i början av sommaren så vi kunde vara lediga tillsammans den första tiden. Och det gick! :)

Ville mest bara berätta det för det känns så konstigt att ha en sån hemlis (igen hehe). Känns ibland som att det var nyss jag var gravid med Drakbarnet. Och snart så har vi två barn. Galet läskigt men också så spännande att se vad det är för nån och hur de två ska vara tillsammans. Det blir ett spännande år!

13 comments:

 1. WOOOOOW! Grattis till nästa barn. Känns som att första barnet precis föddes, men hon kan ju uppenbarligen gå så det har gått en tid. :)

  ReplyDelete
  Replies
  1. Tack! Ja asså det känns som det. Hon kommer bara vara 22 månader när nästa föds så det är ju inte så jättelång tid.

   Delete
 2. Åh vad spännande och roligt! STORT GRATTIS! <3 :D

  ReplyDelete
 3. Så roligt med en liten bebis till! Stort grattis! Jag hittade hit via din rara kommentar i min blogg, och det är jag glad för - här fanns ju verkligen hur mycket fint som helst att läsa!

  ReplyDelete
 4. Åh Helga! Vad fantastiskt! All kärlek, välgång och välmående önskar jag er under sista tiden av graviditeten och början på nya livet <3

  ReplyDelete
 5. This comment has been removed by the author.

  ReplyDelete
 6. Men grattis, vad roligt.

  ReplyDelete