Sunday, December 21, 2014

Day of DIY # 72. More wire crafting.

Hej!
Här är mitt tredje luffarslöjdsalster. Kanske att de bara blir coolare och coolare. Och med kanske så menar jag ju såklart att ja, det blir de ju. Var någon månad sen denna blev färdig men luffarslöjdsgrejjer är lite meckiga att fota. Anyways, äkta collab mellan mig och sambon. Fotandet alltså.

Varje färd börjar med ett steg. Eller en stomme om det handlar om luffarslöjd. Här är min. Bilden är tagen i september och vad härligt det ser ut med ljuset och grönskan.

Sen tog jag visst inga mer progress-bilder så här är det färdiga resultatet. Luffarslöjdsfat på fot.

Tråden jag fick när jag gick kurs i luffarslöjd tog slut mitt i (då hade den ju tjänat mig troget i 2,5 projekt) och jag hittade ingen mer på TGR i stan så det fick bli från Panduro och 3 gånger dyrare. Jaja. Den blev ju färdig :)

Ville utsmycka den lite och gjorde 6 små rundlar att hänga på.

 För tillfället ligger det lite örhängen i den. Fast bäst hade den nog passat till lite större som inte ville ramla ner mellan trådarna.

Tjoho! Är väldigt nöjd :)Nu är ju frågan vad nästa luffarslöjdsprojekt ska bli... Förslag?


Here's my third and latest wire craft. A platter with a foot. Or whatever you wanna call it. I made some decorations and hung them on there as well. Really pleased with this one. Good for keeping jewelry and stuff. Thinking about my next Project... Any suggestions?
Toodels!

5 comments:

 1. Snyggt jobbat! Du kan ju göra ett fat med en insats av glas eller porslin, så ramlar inte grejorna ner eller fastnar.

  ReplyDelete
 2. Jätteläckert! Vilken tråd köper du?

  ReplyDelete
 3. Jag hade gjort något att hänga i fönstret med genomskinliga pärlor eller glas i.

  ReplyDelete
 4. http://www.google.se/imgres?imgurl=http://2.bp.blogspot.com/_Q2Ef_vq8mDM/S_Wq9SRlFtI/AAAAAAAAANM/3pWKo23mcSc/s1600/DSC00404.JPG&imgrefurl=http://sunpans.blogspot.com/2010/05/ljuskrona-i-luffarslojd.html&h=1600&w=1200&tbnid=qR6JMpiA1rxvEM:&zoom=1&docid=TGr3P79_EMgV4M&hl=sv&ei=qzadVKTXDYbkyAOf6oHoCw&tbm=isch&client=safari&ved=0CDQQMygRMBE

  Eller ljuskrona. Se länk. Hoppas den går att följa.

  ReplyDelete
  Replies
  1. Ojoj! Det var verkligen något! Jag har faktiskt tänkt på att göra en taklampa av något slag, med lite andra grövre material. Jag har använt dessa som stomme http://www.pandurohobby.se/Katalog/50-Skapa-Dekorera/5060-Dekormaterial/506024-Metalltrad/1/280815-Elefanttrad-15-mm-50-st-svart

   Och spoltråden är en tunn från Panduro också som jag inte hittar länk till. Ska försöka hitta bättre och billigare till nästa gång dock. Vore kul att göra något hängande ja :)

   Delete