Friday, March 6, 2015

Rainbow recap.

Hej!
Jag tänker att det är uppenbart att jag älskar regnbågar på grund av min bloggadress. Eller bakgrunden till bloggen. Eller att jag då och då lägger upp regnbågsfärgade saker. Men om det är någon som inte läser här så ofta eller som inte har tänkt på allt det där andra så kan jag ju säga som det är. Jag älskar regnbågar. Jag tycker dessutom om sammanfattningar och när jag gick igenom min rainbow-kategori och hittade sånt jag hade glömt bort lite tänkte jag att det vore kul att posta några favvosar i ett inlägg :) Regnbågar passar liksom bra i många olika former! Länkar till alla grejer under bilderna :)

Min första regnbågsmanikyr (tror jag). Minns att jag var så himla nöjd med den och ja, hade ju inte haft något emot att ha såna naglar nu!

Min första regnbågs-water marble. Fortfarande en av de mest storslagna manikyrerna jag gjort. Ett av mina 5 mest visade inlägg också.

Gjorde en till water marble med mina regnbågs-neoner. Kommer ihåg att jag fick en komplimang av en Faktum-försäljare när jag var på stan :)

Och den här visade jag ju sist också men den är faktiskt så himla fin så jag är fräck och visar den igen! Här är det sambon som fotat men annars är det också kul att titta tillbaka och se min fotoutveckling.

Min regnbågshalsduk är en kär favorit. Väl använd och det jag skapat som fått mest komplimanger. Jag har fått massor av kommentarer i jobbet och faktiskt flera gånger av okända människor på stan (senast idag!). En riktig crowd pleaser! :)

2013 blev det mycket regnbågar. Först ut var den stora mormorsrutan.

Sen väntade och väntade jag på att äntligen få bli moster. Under tiden stickade jag en regnbågströja till lilla G.

I maj broderade jag på min ryggsäck. En regnbåge bland annat.

Sen har jag ju målat en regnbågstavla precis.

Blir helt sugen på att göra massa regnbågssaker nu!! Nu har jag lagt till en ny kategori också som jag döpte till Favorites. Ska lägga in alla samlingsinlägg där så småningom.

A bunch of my favorite creations with rainbows. I love rainbows. In case you didn't know that already ;) Links to everything under the pics! And I just made a new label called Favorites since I want to have all of my recap and favorites posts under one roof! :)
Toodels!

6 comments:

 1. Blir så glad över ditt inlägg, underbara bilder på härliga regnbågar som även jag gillar.

  ReplyDelete
  Replies
  1. Tack :) Det piggar upp, särskilt under vintern!

   Delete
 2. Vad många fina saker!

  ReplyDelete
 3. Gillar verkligen kudden! Och att du väntade och väntade på att bli moster.. :D Lilla A kanske också ska ha en regnbågströja? Fast ulltröjor har han allt han behöver just nu tack vare mormor :)

  ReplyDelete
  Replies
  1. Ja den blev bra :) Ja men det var en himla väntan där! Lillpågen kanske skulle ha en regnbågströja i bomull så småningom.

   Delete
 4. Vilken kul idé att brodera en Kånken! Vad fin den blev!

  ReplyDelete