Friday, May 20, 2016

Thoughts on 2015.

Hej!
Jag orkade aldrig göra en årssammanfattning innan nyår och sen har det känts så jobbigt eftersom månaderna bara gått. Men jag har ändå velat lägga upp något om vad jag skapade 2015. Det blir nog några favoritinlägg också. Och lite tankar. Så kanske egentligen som en sammanfattning bara att jag inte gör den på nyårsafton utan nästan ett halvår senare haha. Det blir nog ett väldigt långt inlägg så håll i hatten. Här kan ni läsa om 2012, 2013 och 2014.

Det känns som att jag knappt minns vad jag hittade på under våren men 2015 var iaf året jag var på sommarkurs på Fridhem. Jag var också i Umeå med sambon och fick vara med på min barndomsbästis bröllop :) I september bestämde vi oss för att vi ville sluta med preventivmedel vilket kändes så konstigt för jag hade liksom tänkt att vi aldrig skulle känna oss redo nog att faktiskt få en planerad bäbis.

Under hösten började jag må sämre psykiskt men jag fick iaf till ett väldigt roligt besök hos min syster i slutet av november :) Fredagen den 11 december vaknade jag och tittade på min p-dator som blinkade med alla tre lamporna (den första graviditetsindikationen). Jag väckte en smått chockad sambo och kunde som tur var göra ett test direkt eftersom vi hade köpt ett 2pack en gång när vi inte alls var redo :P Jag hade mina misstankar dagarna innan eftersom jag gått över min vanliga tid. Men det var så fint att få veta det säkert (även om vi köpte ett till test senare på dagen och inte alls kunde fatta det förrän flera dagar senare). På julen kunde vi inte hålla oss utan berättade för våra familjer. På julafton sov jag över med lilla G som direkt började prata om "bädisen" i min mage <3

Och så mina favorit-DIYs från 2015. Jag inledde året med en tavla till Monthly Makers första tema: papper. Det blev ingen bra upphängning till den så den ramlade ner bakom soffan haha.

Sen gjorde jag en regnbågstavla som jag fortfarande är väldigt glad för :)

Jag stickade en bad ass ylletröja och fotade den i skogen :)


Jag gick en kurs i växtfärgning och gjorde 3 härliga härvor :) (och ska på en till nästa helg! yey)

Och så mina älskade swants. De blev ju faktiskt färdiga i december.

Lite andra favoriter från 2015s bloggskörd:
I mars blev det ett inlägg om fina regnbågssaker jag gjort. Hoppas på många fler alster i den kategorin!
I april visade jag olika frisyrer jag haft genom tiderna. Det var ett roligt inlägg att göra :)

Och så höll jag konstigt nog nästan på att glömma att skriva om det största av allt (pre-Draken då va): FALCONER! Det var verkligen så himla underbart. Så 2015 var ju även året då jag peppade från januari till augusti för detta storslagna event. (egentligen började jag peppa i typ december 2014 när jag fick reda på det hehe men biljetten inhandlades i januari)

Känns så konstigt att nästa gång jag gör ett sånt här inlägg kommer det nog handla mycket om graviditet och ankomst av en liten Drake :)

Some kind of review of 2015. It was a mostly good year. I made some cool things and got to see my favorite band live :)

Toodels!

No comments:

Post a Comment