Tuesday, August 2, 2016

Some baby clothes.

Hej!
Idag blir det ett inlägg med bilder på gulliga babykläder. Why not liksom! Draken har så många gulliga kläder så det måste jag ju dela med mig av ;)

Först ut är tre plagg vi köpt nya. Bodyn med lång ärm köpte jag från Smultron by Myrfolk när det var en liten hantverkarmässa i stan för några månader sen. Köpte även 2 bodysar till, en mössa och en (eller var det 2?) dregglisar hehe. Det är ju inte så ofta en kan köpa plagg direkt från producenten så jag passade på (plus att hon hade satt ner priserna, win-win!). Fruktbyxorna är från Åhlens och var på 70% rea (+ var ekologisk bomull) så det var lite svårt att motstå. Draken är ju ändå 50% av en fruktlover så det hade ju varit konstigt att låta bli! Regnbågsbodyn är från Polarn & Pyret och den var ju med i ett annat inlägg men den är förmodligen det finaste jag köpt än så länge. Och de finns i typ alla storlekar så vi alltid kan ha en regnbågsbebbe, score!

Här är tre saker (eller ja, set) som andra köpt nytt till Draken. Valrossarna är från syster L, dregglisarna från två kompisar och bodyn med lunnefåglar är från min mamma. Fatta hur gulligt barnet kommer vara i detta??? ;P

Men flest grejer vi har är ändå second hand. Eftersom Draken har sån tur att redan ha ett par kusiner har vi även fått ärva en hel del gulligt. Björnoverallen är nog det vi ojjat oss mest över. Den är så himla gullig!! På baksidan finns till och med en liten svans. Asså...Och så var det en väldigt gullig isbjörnspyjamas med bland allt fint :) De gröna byxorna köpte vi på loppis.

Jag sparade den minsta men bästa kategorin till sist. Den som jag hoppas ska växa och få massor av plagg och saker till sig, nämligen den hemgjorda. Draken har faktiskt inte så mycket hemgjort ännu men det blir det förhoppningsvis ändring på snart! Min mamma har stickat byxorna och den gulliga mössan :) Rompern stickade jag för flera år sen men inte tillräckligt snabbt så varken lilla G eller A kunde ha den. Så fint att jag bara jaja, nästa barn i familjen ska få den och så blev det vårat barn <3

Idag är det en vecka till beräknad förlossning (what!) och jag tycker faktiskt att Draken kan komma snart för nu är vi ju färdiga med allt och längtar så vi håller på att spricka!

Here are some of my favorites among the baby's clothes. Some are bought new, some were gifts, second hand and the last pic is of some homemade items :) Those are my absolute favorites!

Toodels!

8 comments:

 1. Åh vad söt björnoverallen är! Hoppas jag hittar något liknande. Vet inte varför men jag tycker det är så sjukt gulligt när mössorna har små öron på sig! Www.nouw.com/hellofebruary

  ReplyDelete
 2. Åh, vilka fina kläder!! Djurmotiv är alltid fint, älskar bodyn med lunnefåglar!!!

  ReplyDelete
 3. Så fina stickade saker! Ibland sörjer jag att det inte finns några småknoddar i familjen just nu eller längtar efter ett eget litet skrutt bara av anledningen att få skapa en massa fina små kläder, finns ju inget sötare! XD

  ReplyDelete
  Replies
  1. Åh jag vet! Och så går det så fort att sticka så smått :D Du får göra några saker ändå, kan ju vara kul att ha något färdigt om du träffar på nån liten rackare framöver :)

   Delete
 4. Det kommer att bli både det ena och det andra (plagget) vad det lider :-)

  ReplyDelete