Tuesday, February 7, 2017

West coast trip.

 I början av januari åkte vi på vår största resa hittills med vårt fina barn :) Här är vi på en bensinstation, ett av två stopp under ditresan.

Vi bodde på ett hotell i Fjällbacka, ungefär en halvtimme ifrån där syster L bor (som var poängen med resan då va :))

Det blev några strosiga sovturer för den lilla (och oss).

Fjällbacka är typiskt gulligt.

Hemma hos min syster fick vi bland annat prova vävd sjal för första gången. Draken fick åka på höften eftersom det var så hon ville bli buren mest vid den tiden. (Nu är hon sjal/sele-barn igen hurra! ;))

Dagen innan vi skulle åka hem snöade det massor! Minus 13 visade termometern och det kändes knasigt när det var 5 plusgrader när vi åkte från Skåne.

Tyvärr blev alla actionbilder suddiga men jag tyckte den här var så fin så den får vara med ändå! Den stora A och den lilla A busade och lekte så himla mycket dagarna vi var där och det var så fint att se! <3 Och så fick mammorna vila och umgås en massa!

Så himla rolig resa och längtar tills jag får träffa alla dessa finingar igen!

8 comments:

 1. Verkar som en skön helg! Lustigt nog var vi en helg i juli i Fjällbacka när vår första var ett år. Vi bodde i pyttesmå sjöbodslikande saker på en kobbe i hamnen typ. Det ösregnade. Hela helgen. Si så där lyckat med en ettåring som kröp omkring på de cirka fem kvadrat vi hade i det fuktiga rummet. Hade varit hur fint som helst en solig dag. (Men vi har varit där flera gånger efteråt över dagen och då har staden visat upp en bättre sida tack och lov).

  ReplyDelete
  Replies
  1. Åh nej vad tråkigt! Men kanske ett sånt minne ni kan skratta åt i efterhand? 😊

   Delete
 2. Åh vad mysigt att åka iväg på en trip så där! Jag har själv just bokat in en resa till min syster i vår. Ska bli så himla mysigt! <3

  ReplyDelete
  Replies
  1. Vad kul! Ni verkar alltid ha så mysigt tillsammans!

   Delete
 3. Det var så mysigt att ha er! Hoppas på en skåneresa om inte allt för länge 😊

  ReplyDelete
 4. Men åh, så mysig resa det ser ut att ha varit! Känns inte din systerdotter hur stor som helst nu när du har en mycket mindre unge själv? Så upplever jag i alla fall mina systerdöttrar nu för tiden ;)

  ReplyDelete
  Replies
  1. Jo verkligen! Praktiskt taget tonåringar 😆 har 2 stora syskonbarn och ett litet (som Draken) 😁

   Delete